5 jaar Astma MDO

Aanmelden

Met deze wizard meldt u zich aan voor het jubileumsymposium 5 jaar Astma MDO Noord Holland.

Op de volgende pagina kunt u uw aanmeldgegevens on-line invoeren. U krijgt dan per e-mail een bevestiging van uw aanmelding.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.

Kunt u de bevestigingsmail niet traceren, stuur ons dan even een mail op info@morganiseren.nl. U ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail

Ga verder

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Persoonsgegevens

! Om een evenredig aantal LA en KNO artsen te verkrijgen is er momenteel geen mogelijkheid om u aan te melden als Longarts of Longarts i.o. Wanneer er meer plekken beschikbaar komen kunnen we u daarvan op de hoogte stellen als u ons een mailtje stuurt: info@stichtingrolex.nl.
! Om een evenredig aantal LA en KNO artsen te verkrijgen is er momenteel geen mogelijkheid om u aan te melden als KNO arts of KNO arts i.o. Wanneer er meer plekken beschikbaar komen kunnen we u daarvan op de hoogte stellen als u ons een mailtje stuurt: info@stichtingrolex.nl.

Werkadres

Bijzonderheden

Akkoord

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor uw aanmelding.

Binnen enkele minuten krijgt u automatisch een bevestigings-email.

Let op! Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer u niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even uw spambox.